Винні дріжджі UVAFERM® CEG 0,5kg

Винні дріжджі UVAFERM® CEG 0,5kg

Винні дріжджі UVAFERM® CEG 0,5kg
Уваферм CEG™ можна розглядати при виробництві напівсухого сидру, оскільки ці дріжджі можна зупинити до досягнення повної «сухості» кінцевого продукту.
1260 UAH
Код товару: 13115
в наявності
Бренд: LALLEMAND
Про товар

Про товар Винні дріжджі UVAFERM® CEG 0,5kg

Сухі дріжджі Уваферм CEG для виробництва продуктів бродіння були виведені дослідницькою станцією в Гізенхаймі, Німеччина для повільного бродіння. Після ферментації, отриманий продукт набуває чистого смаку з великою кількістю естерів. Uvaferm CEG починає зброджування повільно, без збільшення температури сусла і ферментують вторинні аромати. Дані дріжджі мають середню потребу в підживлені, відповідно, додавання таких продуктів, як Go-Ferm Protect та Fermaid К позитивно відіб’ється на процесі бродіння.

UVAFERM CEG™ можна розглядати при виробництві напівсухого сидру, оскільки ці дріжджі можна зупинити до досягнення повної «сухості» кінцевого продукту.

Мікробіологічні характеристики:

  • Класифікація: Saccharomyces cerevisiae
  • Чутливі до фактору конкуренції К2
  • Толерантність до спирту до 14,5%
  • Коротка лаг-фаза
  • Швидкість бродіння від середньої до повільної
  • Оптимальний спектр температури бродіння 12 - 18°С
  • Низький рівень синтезу H2S
  • Низька потреба в азоті
  • Середній рівень виділення SО2
  • Гарне осаджування по закінченню бродіння
  • Слабе піноутворення

Дозування

Всі продукти бродіння – 25-40 г/100л

Рівень дозування залежить від кількості цукрів в суслі, а також від санітарного стану матеріалів та обладнання.

Використання

Uvaferm CEG регідрують у воді при 40°С, в співвідношення 1 до 10. Якщо використовується GoFerm Protect, то співвідношення буде 1 до 20. Після додавання сухих дріжджів у воду, необхідно настоювати протягом 20 хвилин, іноді помішуючи, щоб не створювалися згустки, після чого додати в сусло

Примітка:

  • Загальний час регідрації не повинен перевищувати 45 хвилин
  • Для запобігання температурного шоку різниця температура сусла і дріжджової суспензії не повинна перевищувати 10°
  • Важливо регідрувати дріжджі в чистій посудині
  • Регідрація дріжджів в суслі не рекомендована.
Відгуки
Входить до складу

Входить до складу

  Код товару Найменування Ціна
1316
Винні дріжджі
95.0000UAH
в наличии