Сухі дріжджі Уваферм CEG для виробництва продуктів бродіння були виведені дослідницькою станцією в Гізенхаймі, Німеччина для повільного бродіння. Після ферментації, отриманий продукт набуває чистого смаку з великою кількістю естерів. Uvaferm CEG починає зброджування повільно, без збільшення температури сусла і ферментують вторинні аромати. Дані дріжджі мають середню потребу в підживлені, відповідно, додавання таких продуктів, як Go-Ferm Protect та Fermaid К позитивно відіб’ється на процесі бродіння.
UVAFERM CEG™ можна розглядати при виробництві напівсухого сидру, оскільки ці дріжджі можна зупинити до досягнення повної «сухості» кінцевого продукту.
Мікробіологічні характеристики:
Дозування
Всі продукти бродіння – 25-40 г/100л
Рівень дозування залежить від кількості цукрів в суслі, а також від санітарного стану матеріалів та обладнання.
Використання
Uvaferm CEG регідрують у воді при 40°С, в співвідношення 1 до 10. Якщо використовується GoFerm Protect, то співвідношення буде 1 до 20. Після додавання сухих дріжджів у воду, необхідно настоювати протягом 20 хвилин, іноді помішуючи, щоб не створювалися згустки, після чого додати в сусло
Примітка:
Код товару | Найменування | Ціна | |
1316
|
Винні дріжджі
|
95.0000UAH
в наличии
|