Дріжджі винні Lalvin V1116, 500 гр.

Дріжджі винні Lalvin V1116, 500 гр.

Дріжджі винні Lalvin V1116, 500 гр.
Дріжджі винні Lalvin V1116, 500 гр.
Дріжджі винні Lalvin V1116, 500 гр.
1380 UAH
Код товару: 8081
в наявності
Бренд: LALLEMAND
Про товар

Про товар Дріжджі винні Lalvin V1116, 500 гр.

Лалвін V1116 (Lalvin V1116)

Опис:

Сухі дріжджі Лалвін V1116 для виробництва продуктів бродіння були виведені в 1972 Національним інститутом агрономічних досліджень в Монпельє, Франція. Лалвін V1116 розроблений підкреслювати свіжість продуктів бродіння. Натуральні свіжі фруктові аромати зберігаються довше порівняно з продуктами бродіння, виробленими з використанням інших дріжджів. При низьких температурах бродіння (нижче 16°) та правильному підживленні (продукти GoFerm та Fermaid K) Лалвін V1116 виробляє велику кількість квіткових ефірів (ізоамілацетат, гексилацетат, фенілетилацетат). Ці ефіри приносять свіжі квіткові аромати нейтральним продуктам. Серед дріжджів з високим виробництвом ефірів, Лалвін V1116 найбільш стійкий у складних умовах бродіння, таких як низька мутність, низька температура, мала кількість жирних амінокислот. Лалвін V1116 отримують шляхом розведення чистої культури з подальшим висушуванням спеціально розробленому обладнанні. Лалвін V1116 рекомендований для використання при виробництві сидрів, а також квасу, медовухи, білих, рожевих та стандартних червоних сортів вин.

Мікробіологічні характеристики:

• Класифікація: Saccharomyces cerevisiae

• Чинник конкуренції К2

• Толерантність до спирту до 18%

• Коротка лаг-фаза

• Швидка швидкість бродіння

• Широкий спектр температури бродіння 10 – 35°С

• Низький рівень виробництва H2S

• Низька потреба в азоті

• Висока потреба в О2: необхідний вироблення факторів виживання

• Низький рівень вироблення волатильної кислотності

• Середній рівень вироблення SО2

• Слабке піноутворення

Дозування

Всі продукти бродіння – 25-40 г/гл

Рівень дозування залежить від кількості цукрів у суслі, а також від санітарного стану матеріалів та обладнання.

Застосування

Лалвін V1116 регідрують у воді при 40°С, у співвідношенні 1 до 10. Якщо використовується GoFerm, то співвідношення збільшується до 1 до 20. Після додавання сухих дріжджів у воду, необхідно настояти протягом 20 хвилин, іноді помішуючи, щоб не утворилися згустки . Через 20 хвилин додати в сусло.

Примітки:

• Загальний час регідрації не повинен перевищувати 45 хвилин

• Щоб уникнути температурного шоку, різниця тепмератури сусла та дріжджової суспензії не

має перевищувати 10°

• Важливо регідрувати дріжджі у чистому посудині

• Регідрація дріжджів у суслі не рекомендована.

Упаковка та зберігання

• Усі сухі дріжджі повинні зберігатися в сухому місці при температурі 5-15 °С. Термін придатності 3

роки.

• Втрата активності становить 5% на рік при температурі 5°С та 20% при температурі 30°С, при

геретичній упаковці.

• Після відкриття упаковки та правильному зберіганні активність дріжджів зберігається на

Протязі 3 місяців.

Відгуки: 1
Входить до складу

Входить до складу

  Код товару Найменування Ціна
897
Винні дріжджі
109.0000UAH
в наличии