Hot Rod Aromatic Wine Complex
Огляд
Hot Rod Aromatic Wine Complex це ексклюзивний винний штам дріжджів у поєднанні з пектолітичними ферментами, які збільшують соковіддачу та чудово освітлюють брагу або вино. Призначений для приготування найвищої якості вина. Він може збродити від 25 до 50 літрів винного сусла і є ідеальним для ферментації фруктової та ягідної сировини.
Hot Rod Aromatic Wine Complex має багато переваг:
З використанням цих дріжджів ви можете мити ягоди, що без них небажано.
Застосування
В посуд для ферментації потрібно додати підготовлені до ферментації фрукти та ягоди, а також виміряти вміст цукру в суслі. За необхідності можна додати декстрозу або цукор. Якщо у сировині недостатньо цукру, а ви плануєте приготувати міцне вино, врахуйте, що цукор підвищує міцність.
Додайте Hot Rod Aromatic Wine Complex і добре змішайте розчин. Ферментація почнеться через 20 - 30 годин, поступово перетворюючись на все більш активний процес. Не слід щільно закривати кришку. Після фільтації сусла його очищають і можна переливати в пляшки.
Сумішка
Спеціальний дріжджовий штам, ферменти.
Термін придатності 2 роки.
Оптимальна температура ферментації - 20-30 °C;
Ідеальна температура ферментації - 25 °C;
Тривалість процесу ферментації залежить від похідної сировини;
Вага - 40 грамів;
Форма - суха.