Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25л

Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25л

Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25л
Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25л
Hot Rod Aromatic Wine Complex це ексклюзивний винний штам дріжджів у поєднанні з пектолітичними ферментами, які збільшують соковіддачу та чудово освітлюють брагу або вино
69 UAH
Код товару: 13023
В наличии
Про товар

Про товар Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25л

Hot Rod Aromatic Wine Complex

Огляд

Hot Rod Aromatic Wine Complex це ексклюзивний винний штам дріжджів у поєднанні з пектолітичними ферментами, які збільшують соковіддачу та чудово освітлюють брагу або вино. Призначений для приготування найвищої якості вина. Він може збродити від 25 до 50 літрів винного сусла і є ідеальним для ферментації фруктової та ягідної сировини.

Hot Rod Aromatic Wine Complex має багато переваг:

  • забезпечує швидке бродіння;
  • ефективний при різноманітних температурах;
  • не потребує попереднього розброджування;
  • сприяє покращенню кольору вина;
  • підсилює смак та аромат напою;
  • не вимагає додавання додаткових ферментів;
  • пакування марковане, що підтверджує якість;
  • доступна ціна.

З використанням цих дріжджів ви можете мити ягоди, що без них небажано.

Застосування

В посуд для ферментації потрібно додати підготовлені до ферментації фрукти та ягоди, а також виміряти вміст цукру в суслі. За необхідності можна додати декстрозу або цукор. Якщо у сировині недостатньо цукру, а ви плануєте приготувати міцне вино, врахуйте, що цукор підвищує міцність.

Додайте Hot Rod Aromatic Wine Complex і добре змішайте розчин. Ферментація почнеться через 20 - 30 годин, поступово перетворюючись на все більш активний процес. Не слід щільно закривати кришку. Після фільтації сусла його очищають і можна переливати в пляшки.

Сумішка

Спеціальний дріжджовий штам, ферменти.

Термін придатності 2 роки.

Характеристики

Характеристики Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25л

Оптимальна температура ферментації - 20-30 °C;

Ідеальна температура ферментації - 25 °C;

Тривалість процесу ферментації залежить від похідної сировини;

Вага - 40 грамів;

Форма - суха.

Відгуки