Турбо дріжджі Mixerman Jaskraft 7

Турбо дріжджі Mixerman Jaskraft 7

Турбо дріжджі Mixerman Jaskraft 7
Турбо дріжджі Mixerman Jaskraft 7
100 UAH
Код товару: 09386
Нет в наличии
Про товар

Про товар Турбо дріжджі Mixerman Jaskraft 7

Виробник – Швеція

 

Опис:

Mixerman Jaskraft 7 – це потужні високоякісні шведські дріжджі для цукрових дистилятів. Чи здатні ферментувати до 10 кг. цукру. При використанні цих дріжджів кінцевий продукт - дистилят, має приємний аромат, не нав'язливий смак і гідну міцність. Ви отримаєте збільшений вихід готового продукту, відповідно економію на купівлі дріжджів.

Це не найвідоміша торгова марка на українських теренах, але це не означає погану якість! Ці дріжджі масово продаються на європейському ринку, і відповідають можливим європейським стандартам.

Приготування браги є одним із найважливіших етапів у загальному процесі приготування алкогольних напоїв, і не мало важливим етапом на шляху до досягнення мети – вибір дріжджів. Польські дріжджі Mixerman Jaskraft 7 – це чудовий вибір за доступною ціною.

 

Склад:

Дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.

 

Як правильно використовувати:

Розчиніть до 10 кг. цукру у 5-7 літрах теплої води (30-35 °C). Добре перемішати. Долити води до загального об'єму 30-32 літри, додати вміст пакету та ретельно перемішати. Температурний режим при розведенні цукру не є суворим нюансом (головне, щоб не холодна). Час бродіння 8-12 днів. Не поспішайте процес перегонки – нехай Ваша брага добре відстоиться та освітлиться.

Mixerman Jaskraft 7 – це потужні дріжджі, процес зброджування відбувається бурхливо. Можна використовувати із гідрозатвором або без. Не допускайте підвищень температури, що рекомендується, яка може вбити дріжджі, зниження - може уповільнювати процес. Залишайте в бродильній ємності запас місця для буріння та піноутворення. Дотримуючись цих правил, Ви отримаєте гарний вихід дистиляту чудової якості та чудового смаку.


Вага: 0.163
Характеристики

Характеристики Турбо дріжджі Mixerman Jaskraft 7

  • оптимальна температура бродіння – 25-30 °C;
  • ідеальна температура – 27 °C;
  • фортеця – до 19 %;
  • тривалість процесу бродіння – до 12 днів;
  • форма – сухі.
  • Вага – 163 гр.
Відгуки