Як використовувати дріжджі Hot Rod:
Приготування сусла: Додайте 200 - 240 г сахарози на літр води та розмішайте, поки цукор повністю не розчиниться.
Внесення дріжджів: Вносити беспосередьно у ферментаційну ємність і перемішати.
Рекомендована початкова щільність сусла:
Найкраще використовувати сусло із щільністю 1090 г/л (22,9 Brix).
Температура: Підтримуйте температуру в межах 21-26 °C під час бродіння. Оптимальна температура запуску - 30 °C. Зверніть увагу, що якщо температура рідини перевищує 29 ° C бродіння може зупинитися.
pH: Дріжджі Hot Rod містять регулятор pH, тому не потрібно коригувати або контролювати рівень pH.
Піноутворення: Дріжджі Hot Rod містять свої власні піногасники, тому піна буде мінімальною.
Очікуваний вихід: Дріжджі Hot Rod можуть досягнути виходу 15% алкоголю з чистої цукрової браги.
Рекомендоване дозування: 3,6 г на літр.
Склад: поживні речовини, дріжджі, вітаміни, мікроелементи
Термін придатності: 2 роки.