Турбо дріжджі Coobra Magnum 6

Турбо дріжджі Coobra Magnum 6

Турбо дріжджі Coobra Magnum 6
Турбо дріжджі Coobra Magnum 6
1 UAH
Код товару: 09369
Нет в наличии
Про товар

Про товар Турбо дріжджі Coobra Magnum 6

Виробник – Швеція

 

Опис:

Coobra Magnum 6 - активні класичні дріжджі для улюблених домашніх дистилятів. Для виробництва використовується чиста дріжджова культура. Дають дуже м'який та чистий смак дистиляту. Вага упаковки – 90 г. Підходять для зброджування різноманітної цукрової сировини, можна використовувати і з фруктовою, глюкозною. Хоча ці дріжджі не відрізняються підвищеною міцністю дистиляту, але працюють швидко – 2-3 дні. Толерантність до етилу до 15%. Піно освіта – помірна. Явною перевагою є одночасне зброджування до 8 пачок ферментують 200 літрів сусла в одній ємності. 1 пачка розрахована на 6 кг цукру Але практика показує – ці дріжджі можуть більше! Експериментуйте!

Дріжджі абсолютно безпечні у застосуванні та не містять ГМО.

 

Склад:

Дріжджі, підживлення, вітаміни, мікроелементи.

 

Як використовувати:

Дріжджі використовуються за класичною схемою. Розчиняємо цукор у гарячій воді (5 літрів). Після повного розчинення цукру долити воду до об'єму 25 літрів. Максимальна температура води 35 ºC. Оптимальна – 30ºC.

Висипати вміст пакета у брагу і ретельно розмішати.

Бродильну ємність можна використовувати як із гідрозатвором, так і без. Процес бродіння повинен проходити при температурі не нижче 20ºC Оптимальною для цих дріжджів, вважається температура 23-27ºC.


Вага: 0.09
Характеристики

Характеристики Турбо дріжджі Coobra Magnum 6

Вес упаковки – 90 грамм

Відгуки