Винні дріжджі Alcotec Aromatic Wine Complex

Винні дріжджі Alcotec Aromatic Wine Complex

Винні дріжджі Alcotec Aromatic Wine Complex
Спеціальний штам винних дріжджів. Призначені для зброджування 25-30 літрів фруктового або ягідного сусла
100 UAH
Код товару: 10000012699
В наличии
Про товар

Про товар Винні дріжджі Alcotec Aromatic Wine Complex

Виробник – Великобританія

 

Опис

Alcotec Wine Complex - спеціальний штам винних дріжджів. Призначені для зброджування 25-30 літрів фруктового або ягідного сусла.

Переваги дріжджів Wine Complex:

  • швидке ферментація;
  • широкий діапазон температури зброджування;
  • не вимагають регідрації;
  • не вимагають внесення ферментів;
  • покращують колір і прозорість вина;
  • покращують аромат;
  • підсилюють смак вихідної сировини;
  • оригінальна упаковка з маркуванням виробника;

 

Склад

Спеціальний дріжджовий штам, поживні речовини, вітаміни, мікроелементи, ферменти.

 

Як правильно використовувати

Ферментація відбувається за класичною схемою, завдяки чому дріжджі легко використовувати, а отриманий результат завжди буде на вищому рівні. В бродильну ємність засипте вихідна сировина (попередньо підготовлені, подрібнені фрукти, ягоди). Виміряйте кількість цукру в фруктовому суслі. В залежності від кількості соку і солодощі, додайте воду і декстрозу (можна замінити звичайним цукром). Додавання цукру не обов'язково, все залежить від рецепту виготовляється Вами напою і вмісту фруктози в сировині. Але якщо цукру мало, а Вам потрібно приготувати кріплене вино, тоді додатковий цукор дасть більший % спи-тів, а відповідно і фортеця Вашу провину. Внесіть дріжджі Alcotec Aromatic Wine Complex. Після з'єднання компонентів, вміст добре перемішайте. Ферментація починається через 20-30 годин, поступово переходячи до більш бурхливий процес. Не закривайте щільно кришку на ферментері. Після відділення від сусла мезги (зазвичай це роблять на 3-й або 4-тий день ферментація), його очищають, проціджують і розливають по пляшках, бутлях. Продовжуйте ферментація з встановленим гідрозатворів.

З використанням дріжджів Wine Complex, фрукти або ягоди для майбутнього вина мають бути помитими.

 


Вага: 0.04
Характеристики

Характеристики Винні дріжджі Alcotec Aromatic Wine Complex

Оптимальна температура ферментація – 15-30 °C;

Ідеальна температура ферментація – 17-25 °C;

Тривалість процесу ферментації залежить від вихідної сировини;

Вага - 40 грам;

Форма - сухі

Відгуки