Сухі турбо дріжджі Coobra Pure

Сухі турбо дріжджі Coobra Pure

Сухі турбо дріжджі Coobra Pure
Сухі турбо дріжджі Coobra Pure
1 UAH
Код товару: 09367
Нет в наличии
Про товар

Про товар Сухі турбо дріжджі Coobra Pure

Виробник – Швеція

 

Опис:

Coobra Pure - спокійні дріжджі для виробництва домашніх дистилятів. Виробник позиціонує ці дріжджі як чисті Для виробництва використовується чиста дріжджова культура. Вага упаковки – 100 г. Підходять для зброджування різноманітної цукрової сировини, можна використовувати і з фруктовою, глюкозною. Забезпечують оптимальний вихід чистого та смачного дистиляту, без домішок. Не змінюють аромат вихідної сировини. Толерантність до етилу до 15%.

За короткий період до 4-х днів збродять 6 кг. цукру - з виходом 14-15% міцності. Ферментація відбувається тихо, спокійно.

Дріжджі абсолютно безпечні у застосуванні та не містять ГМО.

 

Склад:

Дріжджі, підживлення, вітаміни, мікроелементи.

 

Як використовувати:

Дріжджі використовуються за класичною схемою. Розчиняємо цукор у гарячій воді (5 літрів). Після повного розчинення цукру долити воду до об'єму 25 літрів. Максимальна температура води 35 ºC. Оптимальна – 30ºC.

Висипати вміст пакета у брагу і ретельно розмішати.

Бродильну ємність можна використовувати як з гідрозатвором, так і без, але в герметичній ємності. Ви отримаєте більший вихід етила, оскільки він не вступає в реакцію з киснем і не окислюється.

Процес бродіння повинен проходити при температурі не нижче 20 ºC Оптимальною для цих дріжджів, вважається температура 23-30ºC.

 

Спокійного бродіння.


Вага: 0.1
Характеристики

Характеристики Сухі турбо дріжджі Coobra Pure

Вага упаковки – 100 грам

Відгуки