Виробник – Швеція
Опис:
Coobra Mega Pack 100L – чудова якість та толерантність напою. Це турбо дріжджі призначені для зброджування 100 літрів цукрового сусла. Цей штам дріжджів може зброджувати без додаткового охолодження. Максимальний об'єм – 120 літрів. Так виробник заявляє про 100 літрів, але ці дріжджі перероблять більше за максимально заявлену кількість цукру, а Ви відповідно отримаєте більше дистиляту з однієї пачки.
Приготування браги є одним із найважливіших етапів у загальному процесі виготовлення напоїв, і не мало важливим етапом на шляху до досягнення мети – вибір дріжджів. На сьогоднішній день на ринку представлена велика різноманітність, цінуються англійські дріжджі, польські. Але шведський бренд Coobra – це чудові дріжджі. При дотриманні технології Ви отримаєте чисту, світлу, без сторонніх запахів і домішок брагу з вмістом етилу до 20%.
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
Як правильно використовувати:
Розчиніть 25 кг. цукру чи 28 кг. декстрози в 40 літрах гарячої води (40-50 ° C). Добре перемішати. Долити води до 100 літрів і регулювати температуру (довести до 25 °C), потім додати вміст пакету і ретельно перемішати. Температурний режим при розведенні цукру не є суворим нюансом (головне, щоб не холодна). Спробуйте метод – 30 кг. цукру та 120 літрів води. Ви отримаєте чудовий результат. Головне дотримуйтесь правил - чиста джерельна вода, якісний цукор, температурний режим. Не поспішайте процес перегонки – нехай Ваша брага добре відстоиться та освітлиться. Можна використовувати освітлювачі, які дають чудовий результат.
Характеристики:
• оптимальна температура бродіння – 20-30 °C;
• ідеальна температура бродіння – 24-27 °C;
• градус – до 18 %;
• тривалість процесу бродіння – 6-10 днів;
• вага – 390 грам;
• форма – сухі.
• оптимальна температура бродіння – 20-30 °C;
• ідеальна температура бродіння – 24-27 °C;
• градус – до 18 %;
• тривалість процесу бродіння – 6-10 днів;
• вага – 390 грам;
• форма – сухі.