ШАТО ВЕНА
Рік урожаю 2014
Параметр | Одиниця виміру | МІН. | МАКС. |
Масова частка вологи |
% | 4.5 | |
Масова частка екстракту в сухій речовині |
% | 80.0 | |
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу |
% | 1.5 | 2.5 |
Кольоровість лабораторного сусла |
EBC(Lov.) | 4.0 (2.1) | 7.0 (3.2) |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду. |
% | 11.5 | |
Розчинний білок |
% | 4.3 | |
Число Кольбаха |
% | 37.0 | 45.0 |
В'язкість лабораторного сусла |
cp | 1.65 | |
Фріабільність |
% | 80.0 | |
Масова частка склоподібних зерен |
% | 2.5 | |
Оцукрювання |
Хвилини | В нормі |
Характеристика: |
Злегка просушений за температури до 85 - 90°C; менша тривалість сушіння, ніж в інших типів солоду. |
Властивості: |
Надає пиву трохи інтенсивніший аромат солоду та зерна, ніж солод Pilsen, а також легкі ноти карамелі. Солод Шато Відень обсушується за більш високої температури, ніж Шато Пільсен, тому Шато Відень надає пиву більш «багатий» золотистий колір, міцність і насиченість смаку. Має достатню ензимну силу, щоб добре поєднуватися з великою кількістю спеціальних солодів. |
Застосування: |
Усі сорти пива, віденський табір. Підсилює кольоровість та аромат легкого пива. До 100% суміші. |
Властивості | Характеристики |
Тип солоду | Базовий солод |
Колір пива | Світле пиво |