Інгредієнти для домашнього пива

Компанія «Пролітех» пропонує вигідно з фінансового погляду купити солод, хміль, пивні дріжджі для приготування пива в домашніх умовах або на міні-заводі. Ми реалізуємо високоякісні інгредієнти, які збагатять смак пиття, додадуть йому неповторних смакових ноток, вираженого аромату.

 

Україну поки що не назвеш пивною країною. Але вже сьогодні, завдяки шанувальникам та справжнім поціновувачам, бізнесменам, які вирішили вкластися у пивоваріння, кількість невеликих питних закладів, де варять пінний напій високої якості, значно зросла навіть у порівнянні з їхнім числом п'ятирічної давності.

Сприяє поширенню пивоварної справи зацікавленість компаній, які продають міні-пивоварні, у відмінному кінцевому результаті. Наприклад, «Пролітех» пропонує своїм клієнтам:

  • повний інформаційний супровід виробництва,
  • навчання персоналу роботі на обладнанні,
  • договір на регулярне постачання інгредієнтів.

Без якісних складових навіть найвищий технологічний комплекс не зможе зварити смачне пиво. У виробництві використовуються вода, солод, хміль, дріжджі. Це традиційні компоненти, які необхідні для варіння хмільного.

 

Оригінальні рецепти передбачають додавання меду, спецій. Але без перерахованих вище складових все одно не обійтись. Саме їхнє співвідношення, використання різних сортів дає можливість створювати ексклюзивні уподобання. Комбінацій налічується сотні. Тож якими мають бути такі важливі компоненти?

 

Як правильно підібрати солод, дріжджі та хміль для домашнього пивоваріння

Приготування якісного пінного передбачає змішування у певних пропорціях та за особливим методом чотири основні продукти:

  • Вода

У пивоварній справі допускається використання лише очищеної від домішок та солей, м'якої води. Тому власники пивоварень набувають спеціальних систем фільтрації.

  • Солод

Для виготовлення базових сортів солоду використовується спеціальний пивоварний ячмінь (ячмінний солод), пшениця (пшеничний солод) або бешиха (житній солод). Зерно очищають від сторонніх суспензій та сміття, замочують на 48 годин для подальшого пророщування на спеціальних ґратах. Вже через 3-4 дні зернятка дають пагони та коріння. Після цього вони завантажуються в сушильну камеру. Саме на цьому етапі вибирається тип майбутнього солоду, це може бути базовий світлий, бути з легким прожарюванням, карамельним, паленим або навіть кислим. Для світлого – пророщене зерно сушать за 50-80С, для темного – за 110С. Після просушування коріння і паростки видаляються, а отримана солодова маса вилежується ще до 6 тижнів.

  • Хміль

Хміль забезпечує хмільному питтю здатність зберігатися. Також він надає йому гіркуватість, характерний хмелевий аромат і смак. 

  • Дріжджі

Їх називають найскладнішою та найважливішою «добавкою» у процесі варення пива. Саме дріжджі змушують суміш бродити і пінитися.

 

Всі ці складові грають важливу роль у технологічному циклі. Якщо хоч одна з них не відповідатиме нормам, результат може бути непередбачуваним.

 

Але далеко не всі приватні броварні можуть дозволити собі підготовку сировини у власних умовах. Набагато надійніше та ефективніше купити пивні дріжджі, готовий солод та ін.

 

Купити набір для варіння пива в Україні

Ми продаємо не тільки обладнання повного циклу, а й високоякісну сировину, без якої виготовити хмільну продукцію неможливо. Запрошуємо фірми, які поставили виробництво на потік, укласти договір на регулярне постачання необхідних інгредієнтів. Також приватні особи, які готують хмільне для сім'ї та друзів, можуть замовити разову партію компонентів необхідного обсягу. Подробиці дізнайтесь по телефону.