Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)

Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)

Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)
Самый светлый бельгийский солод. Производится из лучшего европейского пивоваренного ячменя. Просушен при температуре до 80 - 85°C.
51 UAH
Код товару: 200565
Нет в наличии
Бренд: Castle Malting
Про товар

Про товар Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)

Тільки в інтернет магазині «Пролітех» можна купити за дуже вигідною ціною оригінальну продукцію відомого європейського виробника Castle Malting (Бельгія). Ми пропонуємо солод Chateau Pilsen, фасований у мішки по 1, 5, 25 та 50 кг. Його виготовляють за спеціальною технологією з найкращих сортів дворядного ячменю. За своїми параметрами це найсвітліший бельгійський солод. Використовуючи Шато Пільсен як базовий компонент пивної рецептури, можна отримати хмільний напій з легко пізнаваним, солодкуватим ароматом.

Особливості продукції

Солод Chateau Pilsen, завдяки своїм якостям, чудово підходить для домашнього пивоваріння. Його можна однаково успішно використовувати як для настійного (інфузійного), так і для відварювального (декокціонного) методу затирання. Основні характеристики:

  • Колір - 2,5-3,5 EBC.
  • Ферментна активність (частка засипу) – до 100,0%.
  • Екстрактивність (мінімальна) – 81,0%.
  • Вміст білка у сухій речовині – 11,5%.

Дану продукцію бельгійської фірми Castle Malting успішно використовують не тільки для пива, але й для виготовлення віскі, алкогольних напоїв.

Замовити ячмінний солод Шато Пільсен у нашому магазині можна в будь-якій кількості, мінімальне замовлення – пакет, вагою 1,0 кг. Доставка по всій території України виконується надійним вантажоперевізником «Нова Пошта». 

Використання

До 100% у загальному засипу.

Параметр Одиниця виміру МІН. МАКС.

Масова частка вологи
%   4.5

Масова частка екстракту в сухій речовині
% 81.0  

Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу
% 1.5 2.5

Кольоровість лабораторного сусла
EBC(Lov.)   3.5 (1.9)

Колір сусла після кип'ятіння
EBC(Lov.) 4(2.1) 6 (2.8)

Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду.
%   11.5

Розчинний білок
% 3.5 4.4

Число Кольбаха
% 35.0 45.0

Число Хартонга 45°
% 34.0 43.0

В'язкість лабораторного сусла
cp   1.6

Зміст бета-глюканів
mg/l   250

Кислотність (pH)
  5.6 6.0

Діастатичні властивості
WK 250  

Фріабільність
% 81.0  

Масова частка склоподібних зерен
%   2.5

PDMS
    5.0

NDMA
ppb   2.5

Фільтрування
  В нормі

Оцукрювання
Хвилини   15

Прозорість сусла
  Прозоре

Каліброваку (прохід через сито): - більше 2,5 мм
% 90.0  

Калібровака (прохід через сито): - Не проходить
%   2.0

Вага: 1
Характеристики

Характеристики Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)

Властивості Характеристики
Тип солоду Базовий солод
Колір пива Світле пиво

Характеристики і комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Відгуки