Тільки в інтернет магазині «Пролітех» можна купити за дуже вигідною ціною оригінальну продукцію відомого європейського виробника Castle Malting (Бельгія). Ми пропонуємо солод Chateau Pilsen, фасований у мішки по 1, 5, 25 та 50 кг. Його виготовляють за спеціальною технологією з найкращих сортів дворядного ячменю. За своїми параметрами це найсвітліший бельгійський солод. Використовуючи Шато Пільсен як базовий компонент пивної рецептури, можна отримати хмільний напій з легко пізнаваним, солодкуватим ароматом.
⠀
Солод Chateau Pilsen, завдяки своїм якостям, чудово підходить для домашнього пивоваріння. Його можна однаково успішно використовувати як для настійного (інфузійного), так і для відварювального (декокціонного) методу затирання. Основні характеристики:
⠀
Дану продукцію бельгійської фірми Castle Malting успішно використовують не тільки для пива, але й для виготовлення віскі, алкогольних напоїв.
⠀
Замовити ячмінний солод Шато Пільсен у нашому магазині можна в будь-якій кількості, мінімальне замовлення – пакет, вагою 1,0 кг. Доставка по всій території України виконується надійним вантажоперевізником «Нова Пошта».
Параметр | Одиниця виміру | МІН. | МАКС. |
Масова частка вологи |
% | 4.5 | |
Масова частка екстракту в сухій речовині |
% | 81.0 | |
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу |
% | 1.5 | 2.5 |
Кольоровість лабораторного сусла |
EBC(Lov.) | 3.5 (1.9) | |
Колір сусла після кип'ятіння |
EBC(Lov.) | 4(2.1) | 6 (2.8) |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду. |
% | 11.5 | |
Розчинний білок |
% | 3.5 | 4.4 |
Число Кольбаха |
% | 35.0 | 45.0 |
Число Хартонга 45° |
% | 34.0 | 43.0 |
В'язкість лабораторного сусла |
cp | 1.6 | |
Зміст бета-глюканів |
mg/l | 250 | |
Кислотність (pH) |
5.6 | 6.0 | |
Діастатичні властивості |
WK | 250 | |
Фріабільність |
% | 81.0 | |
Масова частка склоподібних зерен |
% | 2.5 | |
PDMS |
5.0 | ||
NDMA |
ppb | 2.5 | |
Фільтрування |
В нормі | ||
Оцукрювання |
Хвилини | 15 | |
Прозорість сусла |
Прозоре | ||
Каліброваку (прохід через сито): - більше 2,5 мм |
% | 90.0 | |
Калібровака (прохід через сито): - Не проходить |
% | 2.0 |
Властивості | Характеристики |
Тип солоду | Базовий солод |
Колір пива | Світле пиво |