Солод ШАТО ПЕЙЛ ЕЛЬ® (Pale Ale)

Солод ШАТО ПЕЙЛ ЕЛЬ® (Pale Ale)

Солод ШАТО ПЕЙЛ ЕЛЬ® (Pale Ale)
Светлые эли, горькие сорта пива, большинство традиционных сортов английского пива. До 80% смеси
52 UAH
Код товару: 7527
Нет в наличии
Бренд: Castle Malting
Про товар

Про товар Солод ШАТО ПЕЙЛ ЕЛЬ® (Pale Ale)

Пропонуємо до вашої уваги солод Château Pale Ale, виготовлений на солодовнях найстарішої в Європі компанії Castle Malting (Бельгія), заснованої в XIX столітті. Купити цей важливий для пива компонент можна в інтернет-магазині Prolitech за дуже привабливою ціною. Можна замовити будь-яку зручну для вас фасування з наявних - 1 і 25 кг. Мінімальне замовлення складає всього 1 кг, що дуже зручно для тих, хто варить пиво та інші хмільні напої самостійно у себе вдома.

Особливості бельгійського продукту

Солод Шато Пейл Ель виготовляється за особливою технологією складання протягом 9 днів і підсушується при температурі +90…95°C. Як сировину використовується добірний пивоварний ячмінь.

Château Pale Ale застосовують у пивній рецептурі приготування хмільних напоїв або як основний (100%) компонент, або в комбінації з сортом солоду Pilsen 2RS. Таке поєднання дозволяє отримати більш насичений колір напою та сильніший солодовий присмак.

Основні характеристики:

  • Кольоровість -7,0-10,0 EBC.
  • Вологість – трохи більше 4,5 %.
  • Закладка солоду – до 100%.
  • Екстрактивність у сухій речовині (min) – 80,0%.
  • Білок (max) – 11%.

Використовуючи солод Pale Ale Château, можна зварити безліч видів традиційного англійського пива, світлі елі, чимало сортів гіркого пива і т.д.

Використання

До 80% у засипі.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

ШАТО ПЕЙЛ ЕЛЬ®
Рік урожаю 2018


Параметр Одиниця виміру МІН. МАКС.
Масова частка вологи %   4.5
Масова частка екстракту в сухій речовині % 80.0  
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу % 1.0 2.5
Кольоровість лабораторного сусла EBC(Lov.) 7.0 (3.2) 10.0 (4.3)
Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду. %   11.5
Розчинний білок % 4.0 4.6
Число Кольбаха % 38.0 45.0
В'язкість лабораторного сусла cp   1.6
Діастатичні властивості WK 250  
Фріабільність % 80.0  
NDMA ppb   2.5
Фільтрація   В нормі
Характеристика
Світлий базовий бельгійський солод. Підсушений при температурі до 90-95°C.
Застосування
Світлі елі, гіркі сорти пива, більшість традиційних сортів англійського пива. До 80% суміші.

Вага: 1
Характеристики

Характеристики Солод ШАТО ПЕЙЛ ЕЛЬ® (Pale Ale)

Властивості Характеристики
Тип солоду Базовий солод
Колір пива Темне пиво

Характеристики і комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Відгуки