Пропонуємо до вашої уваги солод Château Pale Ale, виготовлений на солодовнях найстарішої в Європі компанії Castle Malting (Бельгія), заснованої в XIX столітті. Купити цей важливий для пива компонент можна в інтернет-магазині Prolitech за дуже привабливою ціною. Можна замовити будь-яку зручну для вас фасування з наявних - 1 і 25 кг. Мінімальне замовлення складає всього 1 кг, що дуже зручно для тих, хто варить пиво та інші хмільні напої самостійно у себе вдома.
⠀
Солод Шато Пейл Ель виготовляється за особливою технологією складання протягом 9 днів і підсушується при температурі +90…95°C. Як сировину використовується добірний пивоварний ячмінь.
⠀
Château Pale Ale застосовують у пивній рецептурі приготування хмільних напоїв або як основний (100%) компонент, або в комбінації з сортом солоду Pilsen 2RS. Таке поєднання дозволяє отримати більш насичений колір напою та сильніший солодовий присмак.
⠀
Основні характеристики:
⠀
Використовуючи солод Pale Ale Château, можна зварити безліч видів традиційного англійського пива, світлі елі, чимало сортів гіркого пива і т.д.
⠀
До 80% у засипі.
Параметр | Одиниця виміру | МІН. | МАКС. |
Масова частка вологи | % | 4.5 | |
Масова частка екстракту в сухій речовині | % | 80.0 | |
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу | % | 1.0 | 2.5 |
Кольоровість лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 7.0 (3.2) | 10.0 (4.3) |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду. | % | 11.5 | |
Розчинний білок | % | 4.0 | 4.6 |
Число Кольбаха | % | 38.0 | 45.0 |
В'язкість лабораторного сусла | cp | 1.6 | |
Діастатичні властивості | WK | 250 | |
Фріабільність | % | 80.0 | |
NDMA | ppb | 2.5 | |
Фільтрація | В нормі |
|
Властивості | Характеристики |
Тип солоду | Базовий солод |
Колір пива | Темне пиво |