ШАТО ВІТ БЛАН (пшеничний)
Рік врожаю 2020
Параметр |
Одиниці вимірювання |
МІН. |
МАКС. |
Mасовая доля вологи |
% |
|
5.5 |
Масовая доля екстракту в сухій речовині |
% |
84.0 |
|
Колір лабораторного сусла |
EBC(Lov.) |
|
5.5 (2.6) |
Масовая доля білкових речовин в сухій речовині солода (Загальний білок) |
% |
|
14.0 |
Розчинний білок |
% |
4.5 |
5.5 |
В'язкість лабораторного сусла |
cp |
|
1.9 |
Кислотність (pH) |
|
5.8 |
6.1 |
Характеристика |
Бельгійський пшеничный солод. Просушений при температурі до 80 – 85 °C. |
Властивості |
Надає пиву характерний пшеничний аромат. В основному використовується у виробництві пшеничного пива та сортів з високим вмістом солоду (3 - 5%). Містить велику кількість протїнів, завдяки чому зварене на його основі пиво набуває насиченість, а піна – стійкості. |
Використання |
Пшеничне пиво, білі, легкі сорти з низьким вмістом алкоголю, безалкогольне пиво. До 35% суміші. |
|