ШАТО КАРА БЛОНД®
Рік врожаю 2020
Параметр |
Одиниця виміру |
Мiн. |
Макс. |
Mасова частка вологи |
% |
|
8.5 |
Масова частка екстракту в сухій речовині |
% |
78.0 |
|
Кольоровість лабораторного сусла |
EBC(Lov.) |
17 (6.9) |
24 (9.6) |
Кислотність (pH) |
|
|
6.0 |
Характеристика |
Бельгійський карамельний солод. Висока температура пророщування, розкриття смаку при температурі до 220 ° C, інтенсивний аромат. |
Властивості |
Château Cara Blond® надає пиву м'який карамельний аромат і золотистий колір. Відмінною особливістю карамельних солодів є наявність в них склоподібних зерен - джерела обов'язкових неферментатируємих компонентів, завдяки яким справжній карамельний солод підсилює бархатистість пива і підвищує стійкість його піни. |
Використання |
Легкі лагери і елі, слабоалкогольне і безалкогольне пиво, біле (пшеничне) пиво. До 30% суміші. |
|