Рецепт настоянки Аквавіт:
Готувати скандинавську горілку потрібно наступним чином:
Спочатку підсмажте все спеції на сухій розпеченій сковорідці протягом 3 хвилин (тільки стежте, щоб не пригоріло).
Пересипьте підсмажені спеції в скляну банку об'ємом 3 л і залийте все дистилятом міцністю 40 градусів.
Гарненько струсіть вміст і залиште банку в темне місце на 2 тижні, регулярно збовтувати вміст кілька разів в день.
Після закінчення 2-х тижнів спробуйте напій, і якщо він здасться вам недостатньо насиченим або міцним, залиште ще на пару днів.
Готовий Аквавіт профільтруйте і вживайте в охолодженому вигляді перед їжею, особливо з жирними стравами.
Вага 88 г
Характеристики
склад
Фенхель, кориця, гвоздика, кардамон, цедра лимона, цедра апельсина, кмин, аніс, кріпльсина, тмин, анис, укроп
Властивості | Характеристики |
Тип набору спецій | Спеції для настоянки |