Рецепт Самбуки
На все вам знадобиться:
• 2.6 л спирту міцністю 40-45%
• Набір спецій Hot Rod для лікеру в стилі Sambuca (набір розрахований на 3 л готового продукту)
• Цукор - 450 г
• Вода - 300 мл
Готується напій нескладно. Воду потрібно помістити в каструльку, всипати туди ж набір спецій, довести до кипіння і додати цукор. Варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться, після цього - потримати на слабкому вогні ще хвилин 15. Тепер прямо в гарячу суміш вливається спирт. Все закривається кришкою і настоюється близько години, каструльку можна додатково укутати рушником.
Повністю остигнула рідину процідити через марлю (можна не дуже ретельно), перелити в герметичну ємність. Спробувати можна вже зараз, але краще дати настоятися тиждень-другий. Після відпочинку напій по необхідності ще раз профільтрувати за допомогою вати і все - домашній анісовий лікер готовий!
Вага 43 г
Характеристики
Склад Аніс, фенхель, коріандр, цедра лимона
Властивості | Характеристики |
Тип набору спецій | Спеції для лікеру |