Приготування глюбіру Баварський
Вам знадобиться:
- 1.5 л темного або нефільтрованого пива
- Цей набір спецій
- 100 мл віскі або бурбону
- 2 чайних ложки цукру
Приготування глюбіру:
У ємності на слабкому вогні розігрійте пиво до 70° С. Додайте вміст набору і цукор.
Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру.
Вимкніть нагрів раніше, ніж пиво почне закипати.
Додайте віскі або бурбон. Накрийте кришкоюі почекайте близько години.
Властивості | Характеристики |
Висота | 20 |
Довжина | 170 |
Вага | 60 |
Ширина | 100 |
Склад | Вишня сушена, цедра апельсина, імбир, гвоздика, кориця, бадьян, перець запашний, мускатний горіх |
Упакування | Craft package |
Тип набору спецій | Спеції для глінтвейну |