У гірській місцевості південних Карпат, на кордоні з Трансільванією, на території Румунії, розташувався замок Бран.
Згідно з місцевими переказами, в замку тривалий час жив відомий господар князівства - знаменитий граф Дракула.
Поруч скелі, на них кущі дикого ялівцю. Але ввечері, коли на темному небі з'являється яскравий місяць,
обриси замку лякають своєю таємничістю. Поруч із замком скелі, на яких ростуть кущі дикого ялівцю та гірські ягоди.
Натхненні красою і різноманіттям флори прикарпаття ми створили цей Глінтвейн в переддень Хелловіну.
Приготування глінтвейну Дракула
Вам знадобиться:
- 1.5 л червоного сухого вина
- Цей набір спецій
- 4 чайних ложки цукру
Приготування глінтвейну:
У ємності на слабкому вогні розігрійте вино до 70° С. Додайте інгредієнти з набору спецій та цукор і добре перемішайте.
Продовжуйте нагрівати і помішувати до повного розчинення цукру. Вимкніть нагрів раніше, ніж вино почне закипати.
Накрийте кришкою і почекайте близько півгодини. Готовий напій розлийте у високі прозорі келихи.
Властивості | Характеристики |
Тип набору спецій | Спеції для глінтвейну |