Набір спецій для джину в стилі Hendrick's

Набір спецій для джину в стилі Hendrick's

Набір спецій для джину в стилі Hendrick's
382 UAH
Код товару: 7190
в наявності
Про товар

Про товар Набір спецій для джину в стилі Hendrick's

Набір спецій для джина в стилі Hendrick's

Набір розрахований на отримання 12-15 л.  джина методом парової інфузії або 5-8 л.  джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

 В ароматі скромний ялівець, вологий темний тайговий ліс, лаванда, троянда і земляний корінь.  У смаку переважають спеції, відводять нас до відтінків кассии і невеликої кількості кардамону.  Післясмак завершується квітково-земляним відтінком спецій з буквальним відтінком кмину і полум'яної апельсинової цедри.  Післясмак довгий і помірно тепле.

 Приготування джина методом настоювання (мацерації)

 На все вам знадобиться:

 • 7-8 л спирту міцністю 45-50%

 • Набір спецій Hot Rod для Джина

 приготування:

 Для початку готуємо настойку.  Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами спирту фортецею 45-50% і наполягаємо близько 10 - 14 днів в темному теплому місці.  Струшуємо кожен день.

 Після відстоювання рідина фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

 Розбавлена ​​настоянка заливається в перегінний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру.  Якщо ви використовували розбавлений спирт або хороший самогон - досить відібрати перші 50 г голів.

 Відбір «серця» закінчується на 45% в струмені.  Тут важливо не пропустити момент - через хвостів, навіть мінімальних, домашній джин мутніє.

 Вимірюємо фортеця отриманого алкоголю, розводимо його до 45 градусів.  Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж до 42 градусів начисто знищить цитрусові нотки.

 Готовий напій повинен відпочити тиждень.

 

 

 Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошики (Даний метод рекомендується Hot Rod Distiller)

 

 На все вам знадобиться:

 • 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%

 • Набір спецій Hot Rod для Джина

 • Джин-корзина Hot Rod

 приготування:

 1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері).  Досить порушити цілісність ягід ялівцю.  Не варто надмірно подрібнювати спеції.

 2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-кошик.

 3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до фортеці 30%.

 4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.

 5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-кошику.  Не допускайте переливу флегми назад в куб.  Зливайте вміст джин-кошика в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу.  Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.

 6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік.  Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.

 7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.

 8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.

 9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.

 10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

 Вид упаковки Крафт-пакет

 

 Вага 250 г

 Характеристики

 Склад Ялівець, Коріандр, Корінь дягелю, Касія (Кориця), Лакрица (Солодка), Перець кубеба, Цедра апельсина, Цедра лимона, Кардамон, Корінь ірису (Фіалковий корінь), Лаванда, Роза, Лавровий лист, Кмин

Характеристики

Характеристики Набір спецій для джину в стилі Hendrick's

Властивості Характеристики
Тип набору спецій Спеції для джину

Характеристики і комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Відгуки