Цілком традиційний і водночас новий продукт. У багатообразній палітрі смакових відчуттів домінують м'які перцеві тони. Легкий солодкуватий напій доповнюється виразними нотками прянощів.
Рецепт настоянки Українська з перцем:
Інгредієнти з упаковки залити 1 літром горілки або самогону подвійної перегонки міцністю 40-45%.
Перемішати і прибрати в темне, прохолодне місце на 3-4 тижні. Періодично струшувати настій.
Відфільтрувати, внести за бажанням 10-15 грам цукру (меду) і дати відпочити 5-7 днів.
Властивості | Характеристики |
Висота | 10 |
Вага | 3 |
Довжина | 170 |
Склад | Стручковий перець чилі, ванілін, коріандр, кориця, мускатний горіх, перець запашний |
Ширина | 100 |
Тип набору спецій | Спеції для настоянки |