Класична гірка настоянка, міцний, «чоловічий» напій, який зовсім або майже не підсолоджується, а п'ється цілими чарками, як аперитив під щільну закуску. Прекрасно поєднується зі стравами грузинської кухні.
Рецепт настоянки Тархун:
На все вам знадобиться:
• 1 літри самогону (або розведеного спирту) з міцністю 45-50%
• Набір спецій Hot Rod Distiller для настоянки Тархун
Всі інгредієнти скласти в підходящу ємність, залити самогоном міцністю 45-50 градусів.
Поставити в темне тепле місце.
Настоювання триває 10-14 днів.
Після цього настій потрібно профільтрувати через ватку і спробувати.
Якщо смак занадто жорсткий - додати трішки цукру - тільки для пом'якшення, напій не повинен бути солодким!
Властивості | Характеристики |
Вага | 12 |
Склад | Кориця, гвоздика, цедра лимона, перець душевний, тархун, коріандр |
Тип набору спецій | Спеції для настоянки |