Смак цього напою має розкішні ноти спецій, прянощів, карамелі і фруктів, що забезпечує повноцінний і насичений післясмак.
Рецепт Рому:
На все вам знадобиться:
Приготування:
Всі інгредієнти зсипати в банку, залити алкоголем і відправити на 10 днів у темне місце, збовтувати щодня.
Процідити через кілька шарів марлі, перелити напій в банку, повернувши в неї чорнослив і тріску.
Витримати напій ще тиждень, після чого - ретельно профільтрувати, при необхідності - злегка підсолодити (краще - чорним тростинним цукром).
Знову поставити банку з тріскою на відстоювання, в цей раз - на місяць. По закінченні цього терміну повторно профільтрувати і дегустувати.
Ром з спирту в домашніх умовах з даного рецептом володіє красивим світло-коричневим кольором, злегка пряним ароматом, п'ється легко.
Властивості | Характеристики |
Вага | 107 |
Склад | Дубова тріска, сушене яблуко, кедровий горіх, кардамон, чорнослив, цикорій |
Тип набору спецій | Спеції для настоянки |