Смак цього напою має розкішні ноти спецій, прянощів, карамелі і фруктів, що забезпечує повноцінний і насичений післясмак.
На все вам знадобиться:
Приготування:
Всі інгредієнти зсипати в ємність, залити алкоголем і відправити на 10 днів у темне місце. Збовтувати щодня.
Процідити через кілька шарів марлі, перелити напій в банку, повернувши в неї чорнослив і тріску.
Витримати напій ще тиждень, після чого - ретельно профільтрувати, при необхідності - трохи підсолодити (краще - чорним тростинним цукром).
Знову поставити ємність з тріскою на відстоювання, в цей раз - на місяць. По закінченні цього терміну повторно профільтрувати і дегустувати.
Ром Золотистий за цим рецептом має красивий світло-коричневим кольор, трохи пряний аромат та п'ється легко.
Властивості | Характеристики |
Тип набору спецій | Спеції для настоянки |