Набір для настоянки Кизилова 3л

Набір для настоянки Кизилова 3л

Набір для настоянки Кизилова 3л
105 UAH
Код товару: 16420
в наявності
Про товар

Про товар Набір для настоянки Кизилова 3л

Наш набір спецій для настоянки Кизилова - це чудова суміш інгредієнтів, що додають унікальний смак і аромат вашій домашній настоянці. Сушений кизил і яблуко насичують напій легкою кислинкою, яка чудово поєднується з ялівцем та коренем дягеля.

Зберігайте Кизилову настоянку в прохолодному місці.

Для приготування настоянки вам знадобиться:

- 3 л алкоголю міцністю 40-45%
- 30-50 г цукру або меду
- Цей набір спецій

Приготування:

1. Підготуйте інгредієнти: для приготування настоянки вам знадобиться джерело алкоголю 40-45% (наприклад, горілка, спирт або самогон), цей набір спецій, цукор або мед (за бажанням), чиста скляна ємність та воронка.

2 Додайте спеції: відкрийте упаковку з інгредієнтами та додайте їх скляну ємність. Потім додайте алкоголь.

3. Закрийте ємність та перемішайте її добре.

4. Поставте ємність в темне місце на 10-14 днів. Періодично струшуйте ємність, щоб спеції рівномірно розподілилися в спирті. Чим довше ви буде настоювати спеції, тим більш насиченим буде смак напою.

5. Після закінчення настоювання відфільтруйте напій. Для цього використовуйте воронку та марлю, або спеціальний фільтрувальну тканину. Необов'язково видаляти весь осад, який з'явився після настоювання, але якщо він заважає, ви можете його видалити.

6. Додайте цукор або мед якщо ви бажаєте.

7. Після додавання цукру або меду поставте ємність з напоєм в темне та прохолодне місце ще на 5-7 днів. 

Вітаємо, Ваша настоянка готова! Перелийте її в іншу чисту скляну ємність та зберігайте в прохолодному та темному місці.

Ширина: 13
Висота: 3
Довжина: 20
Вага: 0.1
Характеристики

Характеристики Набір для настоянки Кизилова 3л

Властивості Характеристики
Склад Кизил сушений, яблуко сушене, корінь дягелю, ягоди ялівцю
Вага 41г
Упакування Дой-пак
Тип набору спецій Спеції для настоянки

Характеристики і комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Відгуки