Набір для настоянки Бітер в стилі Ангостура 1л

Набір для настоянки Бітер в стилі Ангостура 1л

Набір для настоянки Бітер в стилі Ангостура 1л
Набір для настоянки Бітер в стилі Ангостура 1л
325 UAH
Код товару: 16666
в наявності
Про товар

Про товар Набір для настоянки Бітер в стилі Ангостура 1л

Набір спецій для настоянки Бітер в стилі Ангостура (1 л)

Бітер в стилі Ангостура вражає своїм складним букетом ароматів, де домінують ноти гвоздики, кориці та мускатного горіха, що витончено поєднуються з теплими цитрусовими відтінками. На смак він виявляє глибоку гіркоту, яка збалансована солодкістю та спеціями, створюючи тривалий, приємний післясмак.

Цей набір ретельно відібраних, високоякісних спецій дозволить вам створити власний унікальний бітер, який додасть глибину та складність вашим напоям.

Інструкція по Використанню:

Підготовка:

Візьміть 500 мл спирту міцністю 96% для настоювання спецій.

Настоювання спецій:
Залийте всі спеції з набору спиртом.
Закрийте ємність та залиште в темному місці на 2 тижні, щоб спеції віддали свої аромати.

Фільтрація:
Після настоювання профільтруйте рідину, використовуючи кавовий або ватний фільтр, і перелийте відфільтрований бітер у чисту ємність.

Приготування сиропу:
Змішайте 180 г тростинного цукру з 450 мл води.
Нагрівайте до розчинення цукру, остудіть до кімнатної температури.

Завершення бітера:
Акуратно влийте остиглий сироп у настоянку і ретельно перемішайте.


Вміст Набору:
Гвоздика, Зелений Кардамон, Перець Духмяний, Хінна Кора, Тирлич Жовтий, Кориця, Ізюм, Цедра Лимона, Цедра Апельсина, Імбир, Дягель, Мускатний Горіх

Вага: 166 г
Термін зберігання: 24 місяці 


Ширина: 14
Висота: 3
Довжина: 24
Вага: 0.2
Характеристики

Характеристики Набір для настоянки Бітер в стилі Ангостура 1л

Властивості Характеристики
Склад Гвоздика, Зелений Кардамон, Перець Духмяний, Хінна Кора, Тирлич Жовтий, Кориця, Ізюм, Цедра Лимона, Цедра Апельсина, Імбир, Дягель, Мускатний Горіх
Тип набору спецій Спеції для настоянки

Характеристики і комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Відгуки