Фруктові турбо дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit

Фруктові турбо дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit

Фруктові турбо дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit
Фруктові турбо дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit
94 UAH
Код товару: 09382
В наличии
Про товар

Про товар Фруктові турбо дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit

Виробник – Великобританія

 

Опис:

Спеціальний штам турбо дріжджів для фруктових сумішей Spirit Ferm Turbo Fruit призначений для приготування ароматних дистилятів із фруктової та плодово-ягідної сировини. Штам розроблений шведською компанією, що забезпечує постійну європейську якість. Герметична заводська упаковка забезпечить безпеку та чистоту дріжджового штаму. Дріжджі Spirit Ferm, характеризуються швидкістю процесу, із збереженням аромату вихідної сировини. Дріжджі включають всі макро і мікроелементи, щоб отримати продукт з фруктів і ягід ідеальної якості.

Цей штам використовується не тільки при зброджуванні будь-яких фруктів та ягід, але й стандартної цукрової закваски. При цьому напої з цукру, при використанні фруктових дріжджів матимуть найкращий аромат та смакові якості.

Процес ферментації протікає швидко – протягом 4-6 днів. Щоб отримати найкращі результати, підтримуйте постійну температуру.

Турбо дріжджі Spirit Ferm Turbo Fruit здатні перебродити до 25 літрів ягідного або фруктового сусла. Зміст фортеці безпосередньо залежить від сировини, кількості глюкози, температурного режиму. Але виробник заявляє про максимальну міцність 18%.

 

Склад:

Дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.

 

Інструкція по застосуванню:

Налийте у ферментер до 25 літрів фруктового затора чи соку з температурою 25-30 °З. Проведіть регідрацію – вміст пакету розсипати по поверхні 500 мл. кип'яченої води 30 °C. Через 10-15 хв, коли дріжджі осядуть на дно добре збовтати і додати основне сусло. Залишіть блукати при температурі від 20 до 27 ° С до 7 днів. Ідеальна температура бродіння – 25°С. Максимально допустима 35°С. Використовуйте герметичні ємності із гідрозатвором. Це запобіжить попадання кисню в ємність, а отже, псування і скисання затору (комплекти герметичних харчових ємностей Ви знайдете на нашому сайті). Кінцевий результат Ваших старань – ароматний фруктовий дистилят найвищої якості.


Вага: 0.04
Характеристики

Характеристики Фруктові турбо дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit

  • оптимальна температура бродіння – 20-27 °C;
  • ідеальна температура бродіння – 25 °C;
  • фортеця – до 18 %;
  • тривалість процесу бродіння – 4-6 днів;
  • вага – 40 грам;
  • форма – сухі.
Відгуки