КЛАСИФІКАЦІЯ: Завдяки яскраво вираженому фруктофільному характеру, рекомендований для будь-яких видів ферментації на основі фруктів. Представлений, як штам з нейтральним ароматичним профілем, він в деяких випадках виробляє велику кількість складних ефірів, що відповідають за вишукані фруктові тони. Низькі вимоги за вмістом азоту і висока стійкість до алкоголю. Оптимальний штам для виробництва кальвадосу, бренді і будь-яких дистилятів на основі фруктів. Відмінні результати при дистиляції агави.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :15-32°C
ДОЗУВАННЯ: 0,3 -0,5 г на 1 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-35 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Потім внесіть суспензію в бродильний танк.
УПАКОВАНІ В ВАКУМНУ НЕ ЗАВОДСЬКУ УПАКОВКУ!!!
Властивості | Характеристики |
Дріжджі за категорією | Спиртовые |
Код товару | Найменування | Ціна | |
309
|
Дріжджі спиртові
|
2320.0000UAH
в наличии
|
|
339
|
Канцелярия
|
0.1000UAH
В наличии
|
|
765
|
Тара и упаковка
|
2.0000UAH
В наличии
|