Підходить для виробництва солодких та сухих сидрів із свіжих або концентрованих яблучних соків. Мають інтенсивний свіжий ароматичний профіль (яблучний, квітковий) з яскравим смаком, що покращує структуру сидру. Всі ці спостереження ґрунтуються на випробуваннях у рецептурі французького сидру.
Підходить для складних умов бродіння та змішування з цукровими сиропами.
Дозування
10-20 г/100л для першого бродіння
30-40 г/100л для вторинного бродіння
Пряме введення дріжджів
Висипте дріжджі на поверхню сусла, маса якого щонайменше в 10 разів перевищує масу дріжджів (допускається безпосередній засів через горловину бака або під час заповнення бака після освітлення). Акуратно перемішайте сусло, щоб не було грудок. Відразу перенесіть їх у бак перекачуванням з аерацією (або гомогенізуйте рідину в баку).
З попередньою регідратацією
Висипте дріжджі на поверхню води кімнатної температури, маса якої в 10 разів перевищує масу дріжджів. Акуратно перемішайте сусло, щоб не було грудок. Залиште на 20 хвилин, після чого перенесіть дріжджі в резервуар шляхом перекачування з аерацією.
Прекрасна здатність до заселення середовища завдяки кілерному фенотипу.
Швидка кінетика.
Широкий діапазон температур бродіння: 10–30°C (50–86°F)
Низька потреба в азоті: Співвідношення YAN**(мг/л)/цукор(г/л) > 0,7–0,8
Дуже добре засвоєння фруктози.
Початковий вміст SO2, що рекомендується, не більше: 75 мг/л)
Дуже низьке споживання яблучної кислоти (менше 0,4 г/л)
Середнє вироблення 2-фенілетанолу та ізоамілацетату. Високе вироблення етилових (фруктових) ефірів.
Код товару | Найменування | Ціна | |
1317
|
Винні дріжджі
|
148.0000UAH
в наличии
|