Дріжджі для меду Coobra Mjоd (мёд)

Дріжджі для меду Coobra Mjоd (мёд)

Дріжджі для меду Coobra Mjоd (мёд)
Дріжджі для меду Coobra Mjоd (мёд)
1 UAH
Код товару: 09370
Нет в наличии
Про товар

Про товар Дріжджі для меду Coobra Mjоd (мёд)

Виробник – Швеція

 

Опис:

Coobra Mjоd – високоякісні дріжджі для зброджування меду. Для виробництва використовується чиста дріжджова культура. У складі містять мінімальну кількість кислот, що дозволяє отримати медовий дистилят із чудовим смаком та запахом. Дають дуже м'який та чистий смак дистиляту. Вага упаковки – 10 г. Характеризуються високою стійкістю до етилу, здатні працювати за знижених температур браги, швидке бродіння, ідеальні ферментаційні властивості. Дріжджі містять компонент, який блокує дикі медові дріжджі, не потрібні сполуки у бразі, мікроорганізми. Готова брага має ідеальний запах.

Призначені для зброджування 25 л медового сусла.

Дріжджі абсолютно безпечні у застосуванні та не містять ГМО.

 

Як використовувати:

Дріжджі використовуються попереднім розбраженням.

• розчиняємо мед або медову змивку або інші медові залишки в теплій воді (25-30 ºC). Після повного розчинення долити воду до об'єму 25 літрів;

• висипати дріжджі в невелику кількість теплої води, розчинити. Через 30 хвилин, вилити в медове сусло.

Бродильну ємність можна використовувати як із гідрозатвором, так і без. Процес бродіння повинен проходити при температурі не нижче 15ºC Оптимальною для цих дріжджів, вважається температура 20-25ºC.

Coobra мед – прекрасні дріжджі, які радуватимуть отриманим результатом. Мед – відмінна сировина, а медовий дистилят – дивовижний напій.


Вага: 0.01
Характеристики

Характеристики Дріжджі для меду Coobra Mjоd (мёд)

Вага упаковки – 10 грам

Відгуки