КЛАСИФІКАЦІЯ: Пшеничні сорти пива одні з найпопулярніших в світі. Дріжджі Мюнхен допоможуть створити пшеничне пиво найвищої якості. Сухі дріжджі Мюнхен були розроблені в Баварії і використовуються на багатьох промислових пивоварнях для виробництва пшеничного пива за німецькими рецептами. Процеси розмноження і висушування цих дріжджів були спеціально розроблені для створення більш якісної раси, а також для легкості і надійності використання для виробництва пшеничного пива найвищої якості. Підходять для таких сортів пива: Пшеничне фільтроване (Крісталлвайцен), пшеничне не фільтрувати (Хефевайцен), Бельгійські Трипл, Блонд і Вітбір.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :15-20°C
ДОЗУВАННЯ: 0,5-1 г на 1 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-29 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вище 20 ° C. Всипати дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Властивості | Характеристики |
Дріжджі за категорією | Пшеничные |