КЛАСИФІКАЦІЯ: Ідеальні дріжджі для створення автентичного англійської пива. Дріжджі Віндзор виведені в Великобританії і використовуються на багатьох промислових пивоварнях для виробництва елю і пива різних сортів. Аромат і смак легкий Естерн і часто описується як повний, фруктовий - ідеальний для Британського елю. Підходять для таких сортів пива: М'який ель, Пейлі ель, Американські хефевайцен і пшеничний ель, бурштиновий ель, червоний ель, Шотландські елі, Англійська бурий ель, Портер, Стаут.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :15-20°C
ДОЗУВАННЯ: 11,5 г на 20-30 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 21-25 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вище 20 ° C. Всипати дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Властивості | Характеристики |
Дріжджі за категорією | Элевые |