Склад: солод кукурудзяний, солод пивоварний ячмінний світлий, вода. Цукор - 57%
Солодовий екстракт кукурудзяний - це натуральний продукт, який використовується для виробництва світлих сортів пива. Він містить велику кількість поживних речовин, у тому числі цукру, натуральні барвники та ароматизатори.
Кукурудзяно-солодовий екстракт (ЕКС) можна використовувати для повної або часткової заміни солоду в пивоварному процесі. Він дозволяє отримати легке ароматне пиво з приємним смаком.
Зберігати ЕКС слід за температури від 0 до +25 градусів.
Відповідно до технічної документації, масова частка сухих речовин в ЕКС має бути не менше 74%. Кислотність має перевищувати 20 см3 розчину NaOH конц. 1 моль/дм3. Колір ЕКС не нормується.
Вага: 5 кг
Кукурудзяно-солодовий екстракт (ЕКС) використовується для заміщення солоду під час виробництва світлих сортів пива.
ЕКС - натуральний продукт, що має високу поживну та біологічну цінність. Він використовується як джерело сахару (мальтози, глюкози, фруктози), природних барвників і солодових ароматизаторів.
Солодовий екстракт із кукурудзи - це інгредієнт, який можна використовувати при виробництві бурбону для надання йому особливого смаку та аромату. Цей інгредієнт зазвичай використовується у поєднанні з іншими зерновими інгредієнтами, такими як ячмінь, жито та пшениця. ЕКС застосовується в пивоварні для повної або часткової заміщення солоду.
ЕКС слід зберігати за температури від 0 до +25 градусів.