Солодовий екстракт кукурудзяний 14 кг

Солодовий екстракт кукурудзяний 14 кг

Солодовий екстракт кукурудзяний 14 кг
Солодовий екстракт з кукурудзи можна використовувати при виробництві бурбону для надання йому особливого смаку та аромату. Цей інгредієнт зазвичай використовується у поєднанні з іншими зерновими інгредієнтами, такими як ячмінь, жито та пшениця.
1516 UAH
Код товару: 17427
в наявності
Про товар

Про товар Солодовий екстракт кукурудзяний 14 кг

Солодовий екстракт кукурудзяний.

Склад: солод кукурудзяний, солод пивоварний ячмінний світлий, вода. Цукор - 57%

Солодовий екстракт кукурудзяний - це натуральний продукт, який використовується для виробництва світлих сортів пива. Він містить велику кількість поживних речовин, у тому числі цукру, натуральні барвники та ароматизатори.

Кукурудзяно-солодовий екстракт (ЕКС) можна використовувати для повної або часткової заміни солоду в пивоварному процесі. Він дозволяє отримати легке ароматне пиво з приємним смаком.

Зберігати ЕКС слід за температури від 0 до +25 градусів.

Відповідно до технічної документації, масова частка сухих речовин в ЕКС має бути не менше 74%. Кислотність має перевищувати 20 см3 розчину NaOH конц. 1 моль/дм3. Колір ЕКС не нормується.

Вага:14 кг

Використання

Кукурудзяно-солодовий екстракт (ЕКС) використовується для заміщення солоду під час виробництва світлих сортів пива.

Властивості

ЕКС - натуральний продукт, що має високу поживну та біологічну цінність. Він використовується як джерело сахару (мальтози, глюкози, фруктози), природних барвників і солодових ароматизаторів.

Застосування

Солодовий екстракт із кукурудзи - це інгредієнт, який можна використовувати при виробництві бурбону для надання йому особливого смаку та аромату. Цей інгредієнт зазвичай використовується у поєднанні з іншими зерновими інгредієнтами, такими як ячмінь, жито та пшениця. ЕКС застосовується в пивоварні для повної або часткової заміщення солоду.

Умови зберігання

ЕКС слід зберігати за температури від 0 до +25 градусів.

Характеристики

Характеристики Солодовий екстракт кукурудзяний 14 кг

  • Масова частка сухих речовин, % не менше 74,00
  • Кислотність, см3 розчину NaOH конц. 1 моль/дм3, трохи більше 20
  • Колір, ЕВС, на 100% сухих речовин – не нормується
Відгуки