Солод Château Whisky Light® разработан специально для производства виски. Окурен шотландским торфом во время просушки, благодаря чему обладает более длительным сроком хранения.
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу
%
2.0
Кольоровість лабораторного сусла
EBC(Lov.)
2.5 (1.5)
4.0 (2.1)
Коефіцієнт розчинного азоту
%
35.0
40.0
Розчинний азот (сухий солод)
%
0.5
0.6
Загальний азот (сухий солод)
%
1.40
1.65
Фріабільність
%
85.0
NDMA
ppb
2.0
Гомогенність
%
98.0
Здатний до бродіння екстракт
%
87.0
Очікуваний вміст алкоголю (PSY)
l/t
406.0
DP
oIOB
63.0
Зміст фенолів
ppm
15
25
Характеристика
Солод Château Whisky Light® розроблений спеціально для виробництва віскі. Закурений шотландським торфом під час просушування, завдяки чому має більш тривалий термін зберігання.
Властивості
Надає віскі м'який, «димний» аромат. Ідеальний інгредієнт для створення унікального віскі.
Застосування
Усі сорти віскі. До 100% суміші
Терміни та умови зберігання:
Солод повинен зберігатися у чистому, прохолодному (< 22 °C) та сухому (< 35% вологості) приміщенні. За цих умов рекомендується використовувати мелений солод протягом 3 місяців, цільнозерновий – протягом 24 місяців після дати його виготовлення.
Знайшли дешевше ?
Якщо Ви знайшли товар, що Вас зацікавив дешевше, ніж у нас,
заповніть дану форму і отримайте ціну нижче за умови,
що у конкурента є товар в наявності і ціна діюча.
Повідомлення успішно надісланоано.
Знайшли дешевше ?
Якщо Ви знайшли товар, що Вас зацікавив дешевше, ніж у нас,
заповніть дану форму і отримайте ціну нижче за умови,
що у конкурента є товар в наявності і ціна діюча.