Інтернет магазин компанії «Пролітех» пропонує недорого купити в Україні солод Шато Виски. Даний сорт солоду розроблений спеціально для виготовлення віскі. Його підготовка передбачає під час просушування обкурювання ячменю шотландським торфом. Це забезпечує солоду Шато Віскі збільшений термін зберігання. А віскі, вироблений з цього сорту, отримує оригінальний м'який димний букет.
Шато Віскі - солод, відповідний для виробництва всіх сортів віскі. Пророщений ячмінь, спочатку містить до 45% вологості, просушується до тих пір, поки вміст вологи не знизиться до 4%. Сушка і обкурювання забезпечують утримання в солоді фенолів в кількості 30-45 ppm. Колір продукту відповідає 2.5-4 EBC.
⠀
Солод Шато Віскі Україна не виробляє, тому компаніям, які займаються виробництвом алкогольних напоїв, а також любителям, хто захоплюється виготовленням віскі в домашніх умовах, доводиться шукати постачальників солоду за кордоном. Тепер ця проблема вирішена. ТОВ «Пролітех» пропонує купити солод Шато Віскі в місті Київ та з доставкою в будь-який регіон України. Ми гарантуємо високу якість продукту, так як відстежуємо виробництво партнерами солоду - від ячмінного поля до поставки на склад в Україні. Пропонований нами продукт виготовляється дев'ятиденним методом соложенія, що гарантує рівномірне проростання зерен. За одержувані властивості продукції присвоюється преміальний клас. Сертифікати якості підтверджують відсутність в солоді генетично модифікованої сировини. Приваблива ціна солоду Шато Віскі робить його доступним для невеликих компаній і приватних покупців. Замовити партію продукції можна за контактним телефоном.
Параметр | Одиниця виміру | МІН. | МАКС. |
Масова частка вологи | % | 4.5 | |
Розчинний екстракт (0.7 мм) | % | 76.0 | |
Soluble extract (0.2 mm) | % | 80.0 | |
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу | % | 2.0 | |
Кольоровість лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 2.5 (1.5) | 4.0 (2.1) |
Коефіцієнт розчинного азоту | % | 35.0 | 40.0 |
Розчинний азот (сухий солод) | % | 0.5 | 0.6 |
Загальний азот (сухий солод) | % | 1.40 | 1.65 |
Фріабільність | % | 85.0 | |
NDMA | ppb | 2.0 | |
Гомогенність | % | 98.0 | |
Здатний до бродіння екстракт | % | 87.0 | |
Очікуваний вміст алкоголю (PSY) | l/t | 406.0 | |
DP | oIOB | 63.0 | |
Зміст фенолів | ppm | 30 | 45 |
|
Властивості | Характеристики |
Тип солоду | Функциональные солода |