Солод Château Distilling виробництва бельгійської компанії Castle Malting виготовляється із добірного ячменю, який вирощується відповідно до вимог Регламенту ЄС №178/2002. Це означає, що сировина проходить ретельний контроль за вмістом ГМО, пестицидів та інших хімічних речовин. Бельгійський солод характеризується високою ефективністю та екстрактивністю (понад 80%).
Солод Шато Дистилінг виготовляють із замоченого ячменю, вологість якого після попередньої обробки досягає 46%. Зерно пророщується за температури 12-16°C протягом 5 днів. Весь процес складання займає понад 9 днів. Початкова температура обсушування становить 50-60 °C. На завершальних етапах обсушування температура підвищується до 70-75°C. Концентрація білка в солоді становить близько 11,5%.
Досвідчені виробники алкоголю, яких цікавить де купити компоненти для віскі, особливу увагу приділяють Шато Дистилінг. Сировина призначена для приготування віскі та інших алкогольних напоїв підвищеної міцності преміального класу. Інгредієнт підходить для виготовлення будь-якого віскі. Шато Дистилінг характеризується високою ферментативною активністю та здатністю до зброджування. Підвищена концентрація розчиненого азоту відбиває наявність достатньої кількості амінокислот підтримки процесу зброджування сусла.
Доступна ціна на солод Château Distilling дозволяє виробникам віскі та інших видів міцного алкоголю експериментувати та створювати напої з оригінальними смаковими та ароматичними характеристиками. Інгредієнт для віскі зберігають за температури не вище 22°C і відносної вологості повітря не більше 35%. Цільнозернову сировину рекомендується використовувати протягом 24 місяців. Термін зберігання меленої сировини не перевищує 3 місяців.
Компанія ТОВ «Пролітех» спеціалізується на оснащенні пивоварних заводів та крафтових пивоварень в Україні сировиною та обладнанням для виробництва пива та інших алкогольних напоїв. В нас можна замовити якісну продукцію виробників Європи. Покупці з міст Одеса, Львів, Запоріжжя, Кривий Ріг можуть купити солод Шато Дистилінг та отримати замовлені товари протягом 1-2 днів. Оперативна доставка в міста Київ, Дніпро та Харків гарантована.
Параметр | Одиниця виміру | МІН. | МАКС. |
Масова частка вологи | % | 4.5 | |
Масова частка екстракту в сухій речовині | % | 80.0 | |
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу | % | 2.0 | |
Кольоровість лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 2.5 (1.5) | 4.0 (2.1) |
Колір сусла після кип'ятіння | EBC(Lov.) | 6.0 (2.8) | |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду. | % | 11.5 | |
Розчинний білок | % | 3.5 | 4.4 |
Число Кольбаха | % | 35.0 | 45.0 |
Фріабільність | % | 80.0 | |
Масова частка склоподібних зерен | % | 2 | |
Очікуваний вміст алкоголю (PSY) | l/t | 406.0 |
|