Регулятор кислотности сусла Hot Rod pH Booster

Регулятор кислотности сусла Hot Rod pH Booster

Регулятор кислотности сусла Hot Rod pH Booster
Регулятор кислотности сусла Hot Rod pH Booster
Регулятор кислотности сусла Hot Rod pH Booster
Регулятор рівня кислотності Hot Rod pH Booster дозволяє вирішити проблему підвищеної кислотності сусла
79 UAH
Код товару: 13016
В наличии
Про товар

Про товар Регулятор кислотности сусла Hot Rod pH Booster

Низький рівень pH в суслі може бути проблемою при зброджуванні фруктового сусла, особливо при використанні концентрованих соків. Висока кислотність може перешкоджати процесу зброджування, затримуючи або навіть зупиняючи його. Це може призвести до низької виходу спирту і погіршення якості продукту. Регулятор рівня кислотності Hot Rod pH Booster може допомогти вирішити цю проблему, дозволяючи збільшити рівень pH в суслі та покращити умови зброджування.

Hot Rod pH Booster призначений швидко осаджує кристали винного каменю та прискорює підготовку вина до розливу.

Підвищення рівня рН фруктового сусла.

  1. Виміряйте початковий рН сусла за допомогою тест-стрічки або рН метра.
  2. Додайте 2 г Hot Rod pH Booster на літр сусла для зброджування. Це піднімить рівень рН приблизно на 0.6
  3. Ретельно перемішайте.
  4. Повторно виміряйте pH сусла.
  5. Якщо необхідно, додайте ще Hot Rod pH Booster для досягнення потрібного рівня pH.
  6. Продовжуйте зброджування звичайним чином.

Заходи безпеки:

  • Не використовуйте занадто багато Hot Rod pH Booster, щоб уникнути перевищення потрібного рівня pH.
  • Не зберігайте продукт в місцях з високою вологістю або температурою.
  • Уникайте потрапляння продукту на шкіру та в очі.

Видалення винного каменю, та регулювання рівню рН вина.

  1. Після завершення процесу ферментації та періоду дозрівання вина, перенесіть вино в іншу ємність.
  2. Визначте кислотність вина за допомогою тест-стрічок або pH-метра.
  3. Відмеряйте потрібну кількість Hot Rod pH booster відповідно до рекомендацій.
  4. Додайте Hot Rod pH booster до вина та ретельно перемішайте. Одразу почне відбуватися реакція між винною кислотою та бікарбонатом калію.
  5. Дайте вину постояти на протязі 24-48 годин при температурі від -4 до +4 градусів Цельсія, щоб винний камінь осів на дні. При кімнатній температурі цей процес може тривати значно довше.
  6. Відокреміть вино від винного каменю, шляхом зняття його з осаду, забезпечуючи, щоб камінь не потрапив у вино.
  7. За необхідності, повторіть процес для досягнення бажаної кислотності.

Рекомендоване дозування - 13,5 г на дал для нейтралізації 1% кислотності.

Це повинно допомогти знизити кислотність вина та зберегти його якість. Не забудьте зберігати Hot Rod pH booster в сухому, прохолодному та провітрюваному місці, далеко від дітей та домашніх тварин.

Продукт містить бікарбонат калію з вмістом більше 99%, не містить важких металів, миш'яку та свинцю. Hot Rod pH booster відповідає вимогам стандартів DM 26.4.69, DPR. 12/02/1965 та Правил EEC 822/87.

Відгуки