Приправа для шашлику з баранини гранатовий, маринад на 2кг Гарячий Папуга

Приправа для шашлику з баранини гранатовий, маринад на 2кг Гарячий Папуга

Приправа для шашлику з баранини гранатовий, маринад на 2кг Гарячий Папуга
Приправа для шашлику з баранини гранатовий, маринад на 2кг Гарячий Папуга
91 UAH
Код товару: 17403
в наявності
Про товар

Про товар Приправа для шашлику з баранини гранатовий, маринад на 2кг Гарячий Папуга

Набір спецій для шашлику з баранини в гранатовому маринаді від Гарячого Папуги! Це улюблений рецепт нашої команди.

Збагачений неповторними нотками сушеної цибулі, копченої та чорної солі, перцевої м'яти, уцхо-сунелі та меленого чорного перцю, цей набір вміє здивувати.

Простий у використанні, він дозволяє з легкістю створити відмінний маринад, який насичує м'ясо глибокими, багатими смаками, перетворюючи баранину в справжнє диво BBQ.

Просто змішайте спеції з гранатовим соком, додайте м'ясо і залиште на 2-4 години. Після маринування готуйте шашлик на мангалі або грилі - і насолоджуйтесь неймовірним смаком шашлику в домашніх умовах.

Спробуйте й ви відчуєте смак неперевершеного шашлику з баранини в гранатовому маринаді!

Вам знадобиться:

- цей набір спецій
- 2 кг баранини
- 500 мл гранатового соку

Приготування:

Наріжте баранину на шматки. Змішайте вміст цього набору спецій з 0,5 літрами гранатового соку. Помістіть м'ясо у глибоку миску і залийте маринадом. Накрийте миску плівкою та помістіть у холодильник на 2-4 години для того, щоб м'ясо увібрало смак спецій та стало більш ніжним. Нанизайте шматки м'яса на шампури. Обсмажуйте на мангалі або грилі до готовності (в середині повинен бути легкий рожевий відтінок).


Ширина: 14
Висота: 1.5
Довжина: 15
Вага: 0.1
Характеристики

Характеристики Приправа для шашлику з баранини гранатовий, маринад на 2кг Гарячий Папуга

Властивості Характеристики
Вага 63 г
Упакування Саше
Склад цибуля сушена, сіль копчена, сіль чорна, м'ята перцева, уцхо-сунелі, перець чорний мелений

Характеристики і комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Відгуки