Концентрат квасного сусла (ККС) — натуральний продукт, який використовується для приготування квасу, різних сортів пива, у хлібопекарській і кондитерській промисловості.
Багато хто навіть не підозрюють, наскільки широко використовується квасне сусло. Наприклад, без його додавання не обходяться всіма улюблені імбирне печиво, вівсяне печиво, вафлі, темні сорти хліба.
І звичайно квас! Квас на основі сусла промисловим способом почали готувати наприкінці 50-х років, готують і досі. Це робить приготування квасу швидким і легким. Ви отримаєте саме той живий натуральний продукт, який ми пам'ятаємо і любимо!
Склад: борошно житнє, солод житній, солод ячмінний, вода.
Харчова цінність 100 г продукту: білків 3,5 г, вуглеводів 65 г, органічних кислот 1 г.
Енергетична цінність 100 г продукту: 277 ккал.
Масова частка редукуючих цукрів (у перерахунку на мальтозу) не менше 60%.
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до +18°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення.