Концентрат квасного сусла (ККС) – це натуральний продукт, який використовується для приготування квасу, різних сортів пива, в хлібопекарній та кондитерській промисловості.
Багато хто навіть і не уявляє наскільки широко використовується квасне сусло. Наприклад, всіма улюблені пряники, вівсяне печиво, вафлі, темні сорти хліба не обходяться без його додавання.
Ну і звичайно квас! Квас на основі сусла почали готувати промислово в кінці 50-х років, і готують донині. Так квас готувати швидко і нескладно. У вас вийде саме живий натуральний продукт, який ми пам’ятаємо і любимо!
Склад: борошно житнє, солод житній, солод ячмінний, вода.
Харчова цінність в 100 г продукту: білки 3,5 г, вуглеводи 65 г, органічні кислоти 1 г.
Енергетична цінність 100 г продукту: 277 ккал.
Масова частка редукуючих цукрів(у перерахунку на мальтозу) не менш ніж 60%.
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 18°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.