Натуральний засіб для освітлення гарячого сусла.
Ірландський мох – натуральний препарат, отриманий із морських червоних водоростей.
Додавання ірландського моху в кипляче сусло за 10-15 хвилин до закінчення варіння призводить до підвищеного осадження білка із сусла і, як наслідок, меншої схильності до «помутніння холодного пива».
Дозування: в середньому, приблизно 5 г на 20 л.
Спосіб застосування: потрібну кількість моху змішати з водою (500 мл води на кожні 100 г моху). Залишити на 10-15 хвилин і додати в сусло за 10-15 хвилин до кінця варки.
В упаковці: 100 г..
Ірландський мох – натуральний препарат, отриманий із морських червоних водоростей.
Додавання ірландського моху в кипляче сусло за 10-15 хвилин до закінчення варіння призводить до підвищеного осадження білка із сусла і, як наслідок, меншої схильності до «помутніння холодного пива».
Дозування: в середньому, приблизно 5 г на 20 л.
Спосіб застосування: потрібну кількість моху змішати з водою (500 мл води на кожні 100 г моху). Залишити на 10-15 хвилин і додати в сусло за 10-15 хвилин до кінця варки.
В упаковці: 100 г.
Дозування: в середньому, приблизно 5 г на 20 л.
Спосіб застосування: потрібну кількість моху змішати з водою (500 мл води на кожні 100 г моху). Залишити на 10-15 хвилин і додати в сусло за 10-15 хвилин до кінця варки.
В упаковці: 100 г..