Ми раді представити нашу грибкову альфа-амілазу у зручних пакетиках по 5 грамів (розрахована на 5 кг зерна), що дозволяє використовувати її у домашньому виробництві зернових дистилятів. Фермент діє на желатинізований крохмаль, розщеплюючи α-1,4-зв'язки та перетворюючи його на мальтодекстрини, олігосахариди та мальтозу. Однак на відміну від бактеріальної альфа-амілази наш фермент діє також на нативний крохмаль за низьких температур, що робить його унікальним та ефективним для виробництва дистилятів.
Інструкція до застосування:
Наша грибкова альфа-амілаза має термін придатності 1 рік, вага 5 г, оптимальний діапазон рН від 5 до 6 і температурний діапазон активності від 30 до 70°С. Використовуйте її для отримання смачних та якісних зернових дистилятів зручним для вас способом!