Фермент глюкоамилаза GlucoPRO на 100 кг зерна 10 мл

Фермент глюкоамилаза GlucoPRO на 100 кг зерна 10 мл

Фермент глюкоамилаза GlucoPRO на 100 кг зерна 10 мл
GlucoPRO - це ефективний інструмент, який може допомогти вам покращити якість та вихід вашого домашнього дистиляту.
52 UAH
Код товару: 15089
в наявності
Про товар

Про товар Фермент глюкоамилаза GlucoPRO на 100 кг зерна 10 мл

GlucoPRO - це передовий фермент глюкоамілази, який використовується у виробництві домашніх дистилятів. Він відрізняється високою активністю, що дозволяє скоротити час та підвищити ефективність процесу бродіння.

Основні переваги GlucoPRO:

  • Висока концентрація: Завдяки високій концентрації потрібне менше дозування ферменту для досягнення результатів.

  • Швидка дія: Продукт швидко розщеплює крохмаль, прискорюючи процес бродіння.

  • Поліпшення ферментації: Додаткова дія побічних ферментів значно підвищує ефективність бродіння.

  • Ефективність при одночасному оцукрюванні та бродінні: Ідеально підходить для використання в процесі одночасного додавання в сусло разом з дріжджами, оскільки ефективно працює при температурі бродіння 25-35 °C.

  • Гнучкість умов роботи: Ефективно в широкому діапазоні pH (3.5 до 6.0) та температур (30°C до 70°C).

  • Синергія з іншими ферментами: Відмінне поєднання з альфа-амілазою та кислою протеазою.

  • Підвищення виходу етанолу: Завдяки покращеному бродіння, збільшується кількість виробленого етанолу.

Технічні дані:

  • Діапазон pH: Ефективність ферменту оптимальна при pH від 3,5 до 5,5.
  • Температурний діапазон: GlucoPRO працює найбільш ефективно при температурі від 55 до 70°C, проте може працювати одночасно з дріжджами при температурі властивій бродінню.

Рекомендації щодо зберігання:

  • Продукт слід зберігати в прохолодному, сухому місці, подалі від прямих сонячних променів. Активність 90% зберігається протягом 12 місяців. У відкритому стані фермент повинен використовуватися протягом обмеженого часу (3-6 місяців) для збереження його ефективності.

Інструкція із застосування:

  1. Додайте 0,2 мл (4-6 крапель) GlucoPRO на кожен кілограм крохмалю або 0,1 мл (2-3 краплі) на 1 кг зерна.
  2. Ретельно перемішайте суміш для забезпечення рівномірного розподілу ферменту.
  3. Контролюйте рівень pH, щоб він не виходив за межі 3.5-5.5.
  4. Після завершення бродіння перейдіть до етапу дистиляції.
Відгуки