природне бродіння
Органічна ферментація в ємності форми яйця заснована на золотому перетині без кутів і кромок. Вино, пиво і сидр зможуть вільно перетікати в процесі ферментації і зберігання. Це гарантує повне збереження розробленого продукту. Ідея бродіння або дозрівання в яйці просто повернення до старих методів, але з новими матеріалами. Ще в давні часи, пиво для дозрівання поміщали в амфори виконані у формі яйця. Нещодавно було проведено кілька успішних експериментів зі зберігання вина в судинах форми яйця виконаних з бетону. Незабаром після цього Speidel розробив ємність для ферментації в формі яйця з харчового поліетилену.
Комплект поставки
У комплект поставки входить кришка і основа (без кранів і рухомий підставки)
ферментаційне яйце
Ферментаційне яйце підходить для бродіння вина, пива і сидру. Фани і віддані ферментації в яйці зможуть підтвердити що процес бродіння проходить невимушено, тому смак вина і пива виходить більш філігранний і повний. Перевірте це і переконайтеся самі!
Дуже легко чиститься через гладкої внутрішньої поверхні.
Розміри
• Ширина 76 см
• Висота 120 см