ДУБОВА ТРІСКА_x0003_ФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ
GRADIENT H
ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ:
Тріска 'Gradient' - це подрібнені до фракції від 2 до 6 мм дубові шматочки, отримані з обсмажених градієнтним методом дощок. Поступове обсмаження дозволяє зберегти широку палітру смакових властивостей дуба. Цей продукт максимально наближений за своїми смаковими властивостями до витримки в дубовій бочці.
ДОЗУВАННЯ:
2 г/л для легкого смаку;
4 г/л для відчутного смаку;
6 г/л для насиченого смаку;
10 г/л для інтенсивного смаку.
Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату.
H - Сильний випал. Цей рівень випалу надає напоям аромат диму, чорного перцю, мигдалю
та спецій.
Довжина: 20