ТРІСКА ДУБОВА
ФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ
СЕРЕДНІЙ ВИПАЛ
ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ:
Створює округлий смак, імітуючи витримку в бочці. Змінює колір напою від світло-золотистого до темно-бурштинового. Виготовлено з високоякісного дуба, який сушиться протягом не менше 24 місяців на відкритому повітрі, після чого подрібнюється і підсмажується. Наша дубова тріска забезпечує швидкий результат витримки.
ДОЗУВАННЯ:
2 г/л для легкого смаку;
4 г/л для відчутного смаку;
6 г/л для насиченого смаку;
10 г/л для інтенсивного смаку.
Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату.
М - Середній ступінь випалу. Виразно відтворює нотки ванілі, сухофруктів, спецій, какао та мигдалю.
Довжина: 20