КЛАСИФІКАЦІЯ: Дріжджі низового бродіння з Берліна (Німеччина) рекомендуються для виробництва фруктових і ефірних профілів пива типу лагер. Нижча зброжувальна здатність даного штаму дозволяє варити пиво з більш тривалим післясмаком.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ : 12-15°C, ідеально при 12°C.
ДОЗУВАННЯ: 11,5 г на 10-15 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 21-25 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вище 20 ° C. Всипати дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Властивості | Характеристики |
Дріжджі за категорією | Лагерные |