КЛАСИФІКАЦІЯ: Спеціалізовані дріжджі, відібрані для виробництва пшеничного пива. Утворюють легкі ефірні і фенольні ноти, що характеризують пшеничний сорт пива. Дозволяють зварити пиво з хорошою питкістю, а також мають хорошу здатність залишатися в підвішеному стані в процесі бродіння.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :18-24°C, ідеально при 18-20°C.
ДОЗУВАННЯ: 11,5 г на 20-30 л сусла.
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-29 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вище 20 ° C. Всипати дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Властивості | Характеристики |
Дріжджі за категорією | Пшеничные |